Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Sue Radd

Sue Radd je višja licencirana dietetičarka (to kvalifikacijo ima manj kot dva odstotka dietetikov v Avstraliji) in ena izmed vodilnih avstralskih strokovnjakinj za prehrano ter govornic na področju zdravja. Trenutno se ukvarja z doktorsko raziskavo na Univerzi v Sydneyju; tema njene disertacije je, kako s prehrano lahko ciljno vplivamo na težave s spominom in mišljenjem in znižamo tveganje za demenco.

Sue je ustanovna direktorica Nutrition and Wellbeing Clinic v Castle Hillu, predmestju Sydneyja. Pri razvoju izdelkov, komunikaciji in prehrambni politiki svetuje podjetjem v živilski in farmacevtski industriji v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Kanadi in Veliki Britaniji.

Med kolegi je cenjena kot izvedenka za rastlinsko hrano in fitohranila. Je soavtorica tudi v tujini objavljene knjige Eat to Live (Jej, da boš živel), ki so jo prevedli v korejščino in francoščino. Za svojo Breakfast Book (Knjigo o zajtrku), vodnik po najpomembnejšem dnevnem obroku, jo je VAFMA (Vittoria Australian Food Media Awards) nagradila za »najboljše pisanje o prehrani«. Leta 2010 je za svoje kuharske delavnice na temo hrane kot zdravila dobila nagrado za inovacijo predsednika Združenja avstralskih dietetikov (v počastitev spomina Josephine Rogers, nosilke avstralskega reda).

Sue je neomajno prepričana, da za dobro življenje potrebujemo dobro hrano!

Hrana kot zdravilo
tv 
39,95 €
 
Certificirana dietetičarka Sue Radd nam ponuj...

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander