Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Zadnji stisk rokKnjiga Zadnji stisk rok

Zadnji stisk rok

Prodajna cena: 8,03 €
Mati Hathall, odurna, omari podobna ženska ugodi sinu in po dolgih letih, drugič v življenju, obišče svojo nadvse osovraženo drugo snaho Angelo. Prva je bila tako krasna: gospodinja s kratko trajno, vedno razpoložena oblajati goste kot nadležne berače in obirati ženske v ozkih kavbojkah. Druga pa je prava vlačuga, ki samo poležava v postelji, namesto da bi jo sprejela na železniški postaji, kot se spodobi. Hathallova se po odkašljevanju le približa postelji in ugotovi, da je Angelin obraz moder, podplut in da je bila zadavljena.
Inšpektor Wexford raziskuje umor. Nikoli še ni srečal tako samovšečnih in brezsrčnih ljudi. Sin Robert ni kazal posebnega zanimanja za mrtvo ženo, tašča pa je nemudoma začela s pospravljanjem sterilnega stanovanja in ga poživila s plastičnimi rožami. Alibi sta imela oba.
Brezhibno zloščeno stanovanje je brez prstnih odtisov. Odkrili so samo izrazito jasno sled ženske dlani na kopalni kadi z brazgotino v obliki črke L na kazalcu. Končno je Robertov interes narasel: doživel je šok. V inšpektorja so bolščale zaprepadene oči, polne groze in prvobitnega življenjskega strahu …
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
9,95 €
Podatki o knjigi
Obseg:
296 strani
Prevajalec:
Jana Lavtižar
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
2002
ISBN Trda vezava:
9789616473019

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander