Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga V sanjahKnjiga V sanjah

V sanjah

Prodajna cena: 7,57 €
Trezna in razumna Kayleen Brennan med dopustom na Irskem raziskuje podeželje. V nevihtni noči se izgubi v gozdu. in z avtom trči v drevo. Peš se odpravi po pomoč in pride do gradu, v katerem živi moški, za katerega je že kmalu prepričana, da je nor. Kljub vsemu mu prisluhne, ko ji ob kaminu razloži zgodbo o tem, kako je kot mlad čarovnik pred petsto leti zaradi ženske prevare postal ujetnik v polovičnem svetu, v sanjah, ki se vsakih sto let prekinejo le za en teden, ko lahko zaživi kot človek.
Ko si Kayleen dovoli bolj svobodno razmišljanje, spozna, da ju povezuje nerazložljiva vez. Prepusti se toku dogodkov in začne s Flynnom uživati njegov teden svobode.
Zadnji dan jo Flynn odžene od sebe, ker ugotovi, da je ljubezen močnejša od želje, da bi Kayleen zadržal pri sebi. Kayleen zlomljenega srca še enkrat poskusi ostati v njegovem svetu in Flynn se je prisiljen odpovedati svoji moči, da bi jo rešil ujetništva. Namesto smrti, ki jo pričakuje, dobi Flynn odrešitev Varuhov in postane spet svoboden.
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
Podatki o knjigi
Obseg:
148 strani
Prevajalec:
Brigita Pavšič
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
2006
ISBN Mehka vezava:
9789616473781
ISBN Trda vezava:
9789616473750
Knjige tega avtorja

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander