Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Druga srečaKnjiga Druga sreča

Druga sreča

1. knjiga
Prodajna cena: 22,42 €
Zgodovinski hotel v Boonsboroju je preživel vojno in mir, menjavo lastnikov in celo strašenje, o katerem se je govorilo. Tokrat je deležen obsežne prenove, ki jo vodijo bratje Montgomery in njihova ekscentrična mati. Kot arhitektu v družini je Beckettovo družabno življenje sestavljeno večinoma iz pogovorov o delavnici ob pici in pivu. A pozornost posveča še nečemu: dekletu, ki si ga je želel poljubiti že od šestnajstega leta.
Po izgubi moža in vrnitvi v rojstni kraj se Clare Brewster kmalu privadi na življenje matere treh mladih fantov, hkrati pa vodi krajevno knjigarno. Čeprav zaposlena in z malo časa za ljubezen, jo čez cesto vleče Beckettova preobrazba starega gostišča, ki si ga želi pobliže ogledati – stavbo in moškega, ki stoji za tem.
Približuje se velika otvoritev. Beckett med sestanki o načrtih in pobiranju otrok iz vrtca z veseljem popelje Clare po gostišču – po vsaki sobi posebej. To ni prvi zmenek, a ti ukradeni trenutki so začetek nečesa, kar bi lahko prebudilo skrivno hrepenenje, ki prebiva v njenem samostojnem srcu, in odprlo vrata izjemni pustolovščini naslednjega trenutka …
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
32,00 €
Podatki o knjigi
Obseg:
296 strani
Jezikovni pregled:
Mateja Blažič
Prevajalec:
Suzana Pečnik
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
marec 2013
ISBN Mehka vezava:
9789616887502
ISBN Trda vezava:
9789616887335
Knjige tega avtorja

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander