Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Knjiga Do konca življenjaKnjiga Do konca življenja

Do konca življenja

Prodajna cena: 2,83 €
Petindvajsetletna Allena Kennedy, nezadovoljna s svojim življenjem, sprejme ponudbo in prispe na Irsko s skupino turistov kot pomočnica svoje sestre - lastnice turistične agencije.
V trgovinici majhne obmorske vasice, iz katere gredo na izlet na bližnji otok, kupi nenavaden obesek in se sploh ne zaveda, kako zelo ji bo spremenil življenje.
Ker zamudi odhod ladje, se z mornarjem v pristanišču dogovori za prevoz. Med potjo pa se razdivja nevihta in le s težavo priplujeta na otok. Allena se sama odpravi proti vasici, vendar se zaradi močnega vetra in dežja med potjo onesvesti.
Prebudi se v neznani hiši, katere lastnik je Conal O'Neil. Allena se pri njem počuti kot prerojena. Uživa ob butanju morja ob skale ter urejanju hiše in gredic na vrtu.
Kmalu ugotovi, da se je vanj zaljubila in da se Conal, po poklicu kipar, že vse svoje življenje upira usodi, ki so mu jo namenile njegove korenine.
Allena ima malo časa, da osvoji Conalovo srce in da ga prepriča, da sta magijo med seboj ustvarila sama. Čeprav ne dvomi, da ju je združila usoda, se bosta morala vsak zase odločiti, kaj jima pomeni njuna ljubezen.
Vse odločitve se razjasnijo na kresno noč …
Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
5,99 €
Podatki o knjigi
Obseg:
148 strani
Prevajalec:
Amanda Mlakar
Jezik originala:
angleščina
Izšlo:
2006
ISBN Mehka vezava:
9789616473767
ISBN Trda vezava:
9789616473743
Knjige tega avtorja

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander