Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Ena nič za ljubezen

Prodajna cena: 23,74 €

Nell je Angležinja, ločenka s skoraj odraslim sinom, ki že dolga leta živi v Ljubljani. Njeno sorodstvo, ki ga v stilu starih avtokratskih monarhov vodi precej pregnana teta Jessica, je razvejano po vsem svetu. Vsako leto se zberejo na družinskem srečanju, kjer teta izbere najljubšega sorodnika,s katerim se vse leto ukvarja - ali bolje rečeno, se svojevoljno vpleta v tuje življenje.


Tokrat vzame na piko Nell. Z nenehnim pošiljanjem raznih sorodnikov v Slovenijo ji pomaga prebroditi ločitveno krizo. Kot zadnjega ji pošlje priženjenega nečaka Micka – novinarja. S to potezo želi » ubiti dve muhi na en mah«. Upa , da bo Mickova možata privlačnost Nell prebudila iz otopelosti, v katero je žalostno zapadla po ločitvi, obenem pa želi nečaka skriti pred morilci. Prikrila mu je namreč, da mu nekdo grozi s smrtjo.


Medtem, ko se Nell in Mick trudita potlačiti medsebojno privlačnost, jima Jessica vestno meša štrene. Napetost med njima doseže višek na družinskem snidenju na Cipru. Mick pobegne v Pariz, kjer ga prvič napadejo, Nell pa se, prepričana v konec njune romance, vrne v Slovenijo. Toda oba podcenjujeta tetino zvijačnost.

Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
26,00 €
Podatki o knjigi
Jezik originala:
Slovenščina
Jezikovni pregled:
Mateja Blažič
Vezava:
trda
Obseg:
252
Izšlo:
junij 2016

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander