Shopping cart Izdelki   0 Skupaj 0,00 €
 x 

Vaša košarica je prazna.

Studio seks

Prodajna cena: 6,59 €

Annika Bengtzon je honorarno zaposlena novinarka pri enem od vodilnih švedskih tabloidov. Nekega dne dobi anonimen telefonski klic in izve, da je bila v nekem parku v Stockholmu umorjena mlada ženska. Annika se zaveda, da bi si lahko s to zgodbo prislužila stalno mesto na časopisu, zato zelo zavzeto spremlja razreševanje umora in sama veliko raziskuje.
Na drugi strani si Annikina mati, predvsem pa njen zaročenec, želita, da bi se Annika vrnila v rodni kraj, kjer je pred tem delala pri lokalnem časopisu, in se tam ustalila. Toda novinarka vztraja v Stockholmu. Želi si odkriti morilca, obenem pa bi rada dognala, kakšno prihodnost si želi zase in ali ima tiste lastnosti, ki jih potrebuje raziskovalni novinar.
Pri svojem delu Annika naleti na veliko težav kot sta prevelika osebna vpletenost v primer in pa boj z moškimi kolegi, katerim je ozračje v uredništvu bolj naklonjeno.
Studio seks nam med drugim razkriva tudi ozadje političnega škandala, ki se je na Švedskem zgodil v sedemdesetih letih pod vodstvom socialdemokratov.

Rok dobave: Na zalogi
Prodajna cena
Podatki o knjigi
Jezik originala:
angleščina
ISBN Trda vezava:
9789616473224
Knjige tega avtorja

Bodite obveščeni

S prijavo na novice boste na tekočem o novostih in akcijah.

Na hitro

Desk d.o.o.
Kosovelova 36, Izola
t. 05 169 90 70
f. 05 169 90 71

Brskaj po knjigarni

Mander