prenosnik v knjigiKonec leta je čas, ko si človek vzame čas za druženje s prijatelji in z družino. Tako sem si ga tudi jaz. Ne vem sicer, kako je z vami, a jaz sem ob koncu leta polna sklepov, kaj vse bom popravila, spremenila, naredila bolje. Saj ne, da bi se mi zdelo, da moram veliko spremeniti, gre le za kakšne malenkosti  Ena takšnih malenkosti je ta, da bom bolj organizirana, da si bom naredila urnik pisanja blogov in se ga držala. Opazila sem namreč, da so moji zapisi zelo kampanjski. A vam izdam skrivnost? Takšna sem bila tudi učenka in dijakinja in da, občasno tudi študentka.

Delala sem veliko, a po navadi zadnji trenutek. Spomnim se, da sem v gimnaziji večkrat celo popoldne pekla palačinke, čakalo pa me je učenje ogromne količine biologije za naslednji dan. Verjetno ste razumeli, da je bila biologija eden izmed mojih najmanj priljubljenih predmetov.

 

A če razmislim, je blog pravzaprav težko pisati po razporedu. Ja, seveda pravi profesionalci to zmorejo, jaz pa sem vseeno le obsedenka s knjigami, ljudmi in zgodbami. Pišem takrat, ko imam kaj za povedati, ko »dobim navdih«, ko si rečem: »To pa bi bilo nekaj za naše bralke in bralce.«

Mislim, da so nove knjige dovolj dober razlog za pisanje, kajti zelo sem vesela, da imamo spet tako zanimiv nabor knjig. Po dolgem času vas bo navdušila nova trilogija Nore Roberts, prihaja namreč nova serija o Bratrancih O'Dwyer, ki je z vsemi tremi knjigami debitirala na 1. mestu lestvice uspešnic New York Timesa.  Razveselil vas bo tudi nov roman izpod peresa Lee Childa, po katerem bodo posneli drugi film o Reacherju, za katerega je igralec Tom Cruise že podpisal pogodbo. Ne smem pa pozabiti tudi na strip, kajti po petih letih se vrača Lucky Luke, s katerim se boste preselili na Divji zahod.

Tako, novo leto se uradno začenja tudi v podjetju Desk. Upam, da boste tako kot jaz navdušeni nad mojim izborom. Pripravljamo vam zelo zanimive knjige, ki vam bodo, upam, vsaj malo olepšali dneve ali noči. Upam, da boste med njimi pozabili na nižanje plač, na strah pred izgubo službe ali zvišanjem obroka za kredit zaradi »švicarjev«.